zondag, oktober 08, 2006

Texel



Altijd als we met de boot naar onze vrienden Frank en Ineke op Texel gaan, heb ik een heerlijk vakantiegevoel. Terwijl het soms ook om het jaarlijks tandarts bezoek gaat. Maar omdat dat altijd gevolgd wordt door een gezellig samenzijn is dat snel vergeten.

We willen alles uit zo'n dag willen halen en dat betekent vroeg op. Blijkbaar toch te laat want het is altijd weer spannend of we de geplande boot zullen halen. Gelukkig is dat vandaag (zondag) geen probleem. Na wat koffie en bijkletsen zetten we Marleen af om op haar nieuwe pony te gaan rijden en zijn we heel nieuwsgierig naar de voortgang van het " Zethof" in Den Hoorn. We picknicken in de riante achtertuin en gaan daarna een heerlijk stuk wandelen bij Den Hoorn.
Het is fantastisch weer en we volgen de groene route (terwijl we niet weten hoe lang die is), totdat een deel van ons gezelschap weigert om verder te lopen.




Daar kunnen we niet tegenop en bovendien hebben we al die heerlijke hacheeschotel horen pruttelen in de garage. Dat gaat er na zo'n wandeling wel in en zijn we net op tijd om voor de ondergaande zon de boot naar Den Helder te halen.


Geen opmerkingen: